Χατζηπαρασίδου: «Προσηλωμένη στο νταμπλ»

Συντάκτης: Share:

Τον απολογισμό της για την έως τώρα πορεία του Δικεφάλου, έκανε η Μαρία Χατζηπαρασίδου, επισημαίνοντας πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή, ωστόσο ο στόχος του ΠΑΟΚ, που είναι η επίτευξη του νταμπλ, παραμένει σταθερός.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την έως τώρα πορείας της ομάδας: «Φέτος από την αρχή η σύνθεση της ομάδας ήταν καινούργια, με πολλά νέα πρόσωπα. Σίγουρα, αυτό θέλει χρόνο και υπομονή, ώστε να μπουν όλες οι νέες αθλήτριες στην λογική και στη νοοτροπία της μέχρι τώρα πορείας μας. Προσωπικά, μου έχει μείνει μία γλυκόπικρη γεύση από τον αποκλεισμό μας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως ταυτόχρονα είμαι το ίδιο προσηλωμένη στους εγχώριους τίτλους, οι οποίοι είναι ο στόχος κάθε χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και η πρώτη ήττα με δέχτηκε η ομάδα μετά από 3.5 χρόνια, θέλω να είμαι της λογικής ότι έγινε για κάποιο λόγο, και πως αυτό θα μας ανασυγκροτήσει για την πολύ σημαντική συνέχεια».

 

Οι ευχές της για το νέο έτος: «Θα ξεκινήσω σίγουρα με ευχές για το νέο έτος, να έχουμε όλοι μια καλή και υγιή χρονιά, και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ξεφύγουμε όλοι από την πανδημία, η οποία μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Αναπολώ τα γεμάτα γήπεδο, και θα ήθελα πολύ να ξανακούσω όλες αυτές τις φωνές, οι οποίες μας βοηθούσαν και γίνονταν ο όγδοος παίκτης μας. Καλή χρονιά!».