Χατζηπαρασίδου: «Σήμερα χαιρόμαστε, αύριο το ξεχνάμε!»

Συντάκτης: Share:

Για τη σημερινή νίκη απέναντι στην Μπιέλοβαρ και την αναμέτρηση που έρχεται την Κυριακή αναφέρθηκε η Μαρία Χατζηπαρασίδου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα 500 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ που «έρχονται»: «Άλλα πέντε για τα 500 μου γκολ. Πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο, όμως αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου το προσωπικό. Με ενδιαφέρει ότι η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλουμε ότι κάναμε σήμερα να το επαναλάβουμε και την Κυριακή και ότι αρνητικό κάναμε να τα κάνουμε θετικά και αυτά, για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση».

 

Πού κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: «Στην ενέργεια, στο πάθος και στη θέληση που έχει η κάθε μία από εμάς, με την δουλειά γιατί πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Για το κακό ξεκίνημα και την απόδοση στην συνέχεια: «Σίγουρα όταν μπαίνεις μέσα και είσαι μουδιασμένος, γιατί ξέραμε και εμείς ότι δεν μας αναλογεί το 4-8 και όταν σου φεύγει το μούδιασμα και το άγχος που είναι τέρμα λογικό να υπάρχει σε μια ομάδα με πάρα πολλές καινούριες και νέες παίκτριες, έρχεται το 11-11 και δείξαμε τι αξίζουμε και τι ποιότητα έχουμε σαν ομάδα».

 

Για την διαφορά των επτά γκολ: «Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενες σήμερα, γιατί έχουμε μια καλή διαφορά, αλλά για κανέναν λόγο δεν θέλω να καθίσουμε πάνω σε αυτό και να πούμε ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Σήμερα θα χαρούμε και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι την Κυριακή, όπου θέλουμε πάλι τη νίκη, ώστε να προκριθούμε με δύο νίκες».