Χατζηπαρασίδου: «Τιμή ο τίτλος μου στον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Τη μεγάλη ικανοποίησή της εξέφρασε η Μαρία Χατζηπαρασίδου στην κάμερα του AC PAOK TV έπειτα από τη σημαντική νίκη του Δικεφάλου με 29-24.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:

Για το γεγονός πως πλέον είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος: «Με πιάνεις απροετοίμαστη γιατί δεν το γνώριζα. Είναι τιμή μου να έχω έναν τέτοιο τίτλο. Όπως έχω πει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν οικογένειά μου και πραγματικά είναι τιμή μου που πλέον έχω αυτόν τον τίτλο».

 

Για την διαφορά των πέντε γκολ και αν είναι ασφαλείας για την πρόκριση: «Με όσα γκολ και να κερδίζαμε είτε χάναμε σήμερα η λογική στην ομάδα μας είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν χαλαρώνουμε καθόλου. Σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για εμάς και αύριο πιστεύουμε να πάρουμε την πρόκριση».

 

Για το αν αρκούν 24 ώρες ώστε να μελετηθούν και να βελτιωθούν τα σημερινά λάθη: «Θέλω να πω κάτι. Σήμερα είχα πάρα πολλά λάθη δεν θέλω τα προσωπικά μου λάθη να τα χρεωθεί η ομάδα! Βέβαια, μπορούμε να τα διορθώσουμε, αύριο πιστεύω θα έρθουμε πιο συγκεντρωμένες με λιγότερο άγχος γιατί είχαμε λίγο σήμερα  στην αρχή και ευχόμαστε να έχουμε λιγότερα λάθη στο παιχνίδι».