Στη «φάκα» 47χρονος στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του όποιου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

Συντάκτης: Share:

Ένας 47χρονος συνελήφθη για πλήθος εκκρεμών διωκτικών εγγράφων στη Θεσσαλονίκη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 11 καταδικαστικές αποφάσεις, δύο διατάξεις και Βούλευμα.

Ο 47χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 35 ετών, 5 μηνών και χρηματική ποινή για αδικήματα οικονομικής φύσης και πλαστογραφία.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι  στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούσαν 11 καταδικαστικές αποφάσεις, δύο διατάξεις του Προέδρου Εφετών Αθηνών και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 35 ετών, 5 μηνών και σε χρηματική ποινή,  για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ΄ εξακολούθηση, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ, φοροδιαφυγή με έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ, παράβαση σχετικά με τη φορολογία κατ΄ εξακολούθηση, μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση , παράβαση του Νόμου περί επιταγών και πλαστογραφία κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Thessnews.gr