Στον κυκεώνα των ενστάσεων και της εγγυητικής

Συντάκτης: Share:

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» και αυτό αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Σπάρτη, καταθέτοντας σήμερα ένσταση για κακή συμμετοχή της ΠΑΕ Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Football League, λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης εγγυητικής επιστολής.

Από την πλευρά τους, στη Μίκρα, χειρίζονται την όλη υπόθεση αναμένοντας την εξέτασή της από την ΕΕΑ την Πέμπτη 14/3 και είναι έτοιμοι, όπως δηλώνουν, να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της εγγυητικής και να το ξεπεράσουν.

Παραμένει άγνωστο το γιατί δεν επελέγη η λύση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την έκδοση και κατάθεση της εγγυητικής, όπως και το γιατί κάποιοι συγχέουν το θέμα αυτό με τη θεσμική προστασία των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ.

Καμιά τροπολογία δεν πρόκειται να απαλλάξει τη νέα ΠΑΕ από την υποχρέωση κατάθεσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι, που διευκρινίζουν από την Αθήνα, αλλά  και υποστηρίζουν τα μέλη της ΕΕΑ.

Στον Ημίθεο, ωστόσο, αναμένουν με ψυχραιμία της εξελίξεις – και σε αυτήν την περίπτωση – και ελπίζεται να έχουν τους λόγους τους για αυτό…