Συγκλονιστική δήλωση: «Ζητώ συγνώμη για τη χαρά μας»

Συντάκτης: Share:

Σε μία περίοδο που τα πάντα έχουν επισκιαστεί από τους καπνούς και την «μαυρίλα» στην ατμόσφαιρα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη… μισή Ελλάδα, η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών πραγματοποίησε μία ιστορική επιτυχία εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αν μη τι άλλο τεράστιο επίτευγμα και πολύ… σοβαρός λόγος για χαμόγελα μέσα στην ομάδα, της οποίας ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης, προχώρησε σε συγκλονιστικές δηλώσεις, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο της Ελλάδας για τους πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνετε πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται. Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο», τόνισε σε πρώτη φάση και πρόσθεσε:

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Κανείς δεν έφερε εδώ την ομάδα μόνος του. Έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Για να γίνει πράξη θέλει πολύ κόπο. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που θα μνημονεύεται και θα μας ακολουθεί για μια ζωή».