Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε ποδοσφαιριστή της Κ15 της ΑΕΚ

Συντάκτης: Share:

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της επίθεσης σε παίκτη της ομάδας της Κ15 της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ΕΛΑΣ τον αναζητούσε και έπεσε στα χέρια της χθες αργά το βράδυ στην Ομόνοια όταν προσπαθούσε να κλέψει ένα μαγαζί και μάλιστα μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ κατήγγειλε το περιστατικό με ανακοίνωση της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του παιδιού, δεν δημοσιοποίησε το όνομα του παίκτη.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της Ένωσης:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό αθλητικής βίας αυτή τη φορά με θύμα νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας.
Φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, αφού μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν και αυτός παρών στο ματς της ΑΕΚ Κ17, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχτηκε αμέσως μετά στην περιοχή της Πεύκης, έξω από το φροντιστήριο στο οποίο ήταν με τους συμμαθητές του, επίθεση με μαχαίρι από γνωστό στην περιοχή οργανωμένο οπαδό άλλης ομάδας, ο οποίος πρώτα εξύβρισε τον ίδιο και την ΑΕΚ.
Ο δράστης επιτέθηκε με το μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή μας και έσκισε με αυτό το μπουφάν και τη φόρμα, που φορούσε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο μπράτσο, αφού ο νεαρός παίκτης κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ενώ ο δράστης τον καταδίωξε με το μαχαίρι.
Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή έκανε από την πρώτη στιγμή καταγγελία του περιστατικού στο ΑΤ Πεύκης. Στη συνέχεια η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας.