Συζήτηση και ανοιχτό ενδεχόμενο για έξτρα εισιτήρια

Συντάκτης: Share:

Η παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και στο Μπριζ από την Τρίτη το μεσημέρι κιόλας έχει προκαλέσει δικαιολογημένα πολύ μεγάλη κινητοποίηση στις τοπικές αρχές που έχουν βάλει σε εφαρμογή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπό την πίεση που ασκείται στους παράγοντες της Βελγικής ομάδας από την παρουσία χιλιάδων Ελλήνων, δόθηκε μία ανεπίσημη ενημέρωση πως είναι πολύ πιθανό να δοθούν έξτρα εισιτήρια από τους Βέλγους. Έχουν αρχίσει συζητήσεις από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα σε Κλάμπ Μπριζ, αστυνομία, δήμο Μπριζ και ΠΑΟΚ προκειμένου να παραχωρηθούν περισσότερα εισιτήρια στους φίλους του Δικεφάλου που βρίσκονται τουλάχιστον οι διπλάσιοι από τους 1450 που έχουν ήδη στην κατοχή τους εισιτήριο για το «Γιαν Μπρειντελ».

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και των Βέλγων είναι να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες που δεν έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους. Επίσημη ενημέρωση για το θέμα, δεν υπήρχε αλλά το σενάριο να πάρει ο ΠΑΟΚ έξτρα εισιτήρια είναι υπαρκτό ακόμα και λίγες ώρες πριν την σέντρα.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσει τα 1450 εισιτήρια που είχε στην διάθεσή του για τον αγώνα όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αύριο το πρωί ή αργότερα το βράδυ σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Όσα περισσότερα έξτρα εισιτήρια δοθούν, τόσο το καλύτερο για τους οπαδούς που βρίσκονται σε αναμονή και κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».