Τα δύο πρόσωπα – κλειδιά για την “κυανόλευκη” αδειοδότηση

Συντάκτης: Share:

Ο Στάθης Καραντώνης έχει αναλάβει τον διοικητικό συντονισμό της διαδικασίας συμπλήρωσης του φακέλου της αδειοδότησης της ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως δύο είναι τα εξειδικευμένα επαγγελματικά στελέχη, τα οποία “τρέχουν” την όλη υπόθεση, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ και τις κετευθύνσεις, τις οποίες δίνει.

Σε ζητήματα νομικής υφής, την ευθύνη έχει ο νομικός συνεργάτης του ποδοσφαιρικού “Γηραιού”, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο οποίος τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Τομ Παπαδόπουλου και έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον δικό του τομέα.

Στο οικονομικό και φοροτεχνικός σκέλος της αδειοδότησης το “γενικό πρόσταγμα” έχει ο Κωνσταντίνος Εκατός (κεντρική φωτογραφία) και οι συνεργάτες του. Με τη λογιστική εταιρεία του τελευταίου η ΠΑΕ Ηρακλής διατηρεί διαρκή και άμεση συνεργασία, τόσο, όσον αφορά στα οικονομοτεχνικά (λογιστικά) θέματά της, όσο και στο θέμα της αδειοδότησης.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Εκατός και το γραφείο του είχαν αναλάβει το θέμα της προσωπικής αδειοδότησης του Τομ Παπαδόπουλου από την ΕΕΑ, όταν στο τέλος του καλοκαιριού είχε κινηθεί για την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου της νέας ΠΑΕ Ηρακλής και το έφεραν εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εκατός, όπως και ο Παναγιώτης Λεωνταράς αποτελούν τους μόνιμους συνεργάτες του μεγαλομετόχου στη Θεσσαλονίκη, καθώς με τη δική τους συμπαρουσία είχε κινηθεί και προ της ανάμιξής του με τα του Ημίθεου, όταν είχε ασχοληθεί με την ΠΑΕ Άρης.

* Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, δίπλα στον Τομ Παπαδόπουλο:

Αποτέλεσμα εικόνας για βαγγέλης χατζηιωάννου τομ παπαδόπουλος