“Τελειωμένος” ο Πογιέτ – Απίθανη η παραμονή του!

Συντάκτης: Share:

Η αποτυχία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι παταγώδης, με δεδομένο ότι είχε μπροστά της δύο απολύτως βατούς αντιπάλους για να πετύχει τον στόχο της.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Γκουστάβο Πογέτ στις τάξεις της Ομοσπονδίας και η παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ πίεζε εδώ και καιρό για νέο συμβόλαιο, με την ΕΠΟ ωστόσο να είναι κάθετη, ότι αυτό το θέμα θα ξεκαθάριζε μετά τα μπαράζ του Euro. Εκ του αποτελέσματος, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι δικαιώθηκε για τη στάση της, η ουσία ωστόσο είναι ότι χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία για την Εθνική ομάδα. Τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον της.

Πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι το διαζύγιο με τον Ουρουγουανό τεχνικό, που όταν ρωτήθηκε on camera μετά το τέλος του αγώνα, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, πέραν του ότι έχει συμβόλαιο για πέντε μέρες ακόμα.

Όσο για τον πιθανό αντικαταστάτη του, δεν μπορεί να γίνει ακόμα κουβέντα, με την επόμενη υποχρέωση της Γαλανόλευκης να είναι τον Ιούνιο, όταν και έχει το προγραμματισμένο σπουδαίο φιλικό κόντρα στη Γερμανία (7/6).

  • Με πληροφορίες από το sdna.gr