Τέλος ο Τσουκαλίδης απο τον Αγρ. Αστέρα – Διάδοχος ο Μάκης Κατσαβάκης

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τσουκαλίδης από τον Αγροτικό Αστέρα, με τον Μάκη Κατσαβάκη να  είναι ο διάδοχος του στον πάγκο της Ευοσμιώτικης ομάδας.

 

Αφού άλλαξαν οι διοικήσεις  και μπήκαν νέα πρόσωπα στην ομάδα ,κρίθηκε αναγκαία η πρόσληψη ενός έμπειρου και καταξιωμένου τεχνικού για να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα και όλοι μαζί   να αγωνιστούν  για την μάχη της παραμονής.

Ο  Σερραίος τεχνικός θα κάνει αύριο  την πρώτη προπόνηση στους «σταχυοφόρους»  ενώ θα κάνει το  ντεμπούτο την Τετάρτη, στο Κύπελλο με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την  προσεχή Κυριακή  στην Αγκαθιά παίζοντας κόντρα στη τοπική  Νίκη για το πρωτάθλημα.

 

Ο Μάκης Κατσαβάκης μένει τα τελευταία 8 χρόνια στον Εύοσμο γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις του Αστέρα ενώ συνδέεται τον Χρόνη Παπαβραμίδη,  που ανέλαβε την διοίκηση των Πρασίνων μιας και είναι κουμπάροι και επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει τον Αγροτικό Αστέρα σε μια κρίσιμη καμπή  της ιστορίας του. Με τις μεταγραφές που θα γίνουν αναμένεται ο Αστέρας να παρουσιάσει ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια