Διακοπές ρεύματος και σήμερα στη Θεσσαλονίκη! Δείτε σε ποιες περιοχές…

Συντάκτης: Share:

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα για αρκετές ώρες τέσσερις περιοχές στη Θεσσαλονίκη.

Στον Λαγκαδά υπάρχει πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 7:30 το πρωί έως και τις 3:30 το μεσημέρι λόγω κατασκευών. Η διακοπή περιλαμβάνει τις περιοχές Στάλινγκραντ, Νεκροταφεία, των οικιών Κουφού, Στογιούδη, Ιωσηφίδη, πτηνοτροφείο Μαυρομάτη, στάβλος Μόσχου, αναψυκτήριο Πλάτανος στο Ηράκλειο και όλα τα αρδευτικά Δρυμού – Ηρακλείου.

Παράλληλα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν και οι κάτοικοι στον δήμο Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η διακοπή ηλεκτροδότησης επηρεάζει τους καναταλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών Περδίκα, Πασσαλίδη, Παπάφη, Υμηττού, Π. Αργεντή, Κλεάνθους κα.

Διακοπή ρεύματος θα ισχύσει επιπλέον σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι για τους καταναλωτές που βρίσκονται στη Δ.Κ. Λακκιάς, οικισμός Λανάρι, συμπεριλαμβανομένων και των αρδευτικών Περιστέρας, στον δήμο Θέρμης,

Τέλος, διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί και στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη από τις 9.30 το πρωί έως και τις 11.30 πμ. Από τη διακοπή θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή εκατέρρωθεν της επαρχιακής οδού Πανοράματος – Χορτιάτη (Λεωφόρος Κομνηνών) από το ύψος του πρώην Γερμανικού Εστιατορίου (Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών, Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου, πρώην κατασκηνώσεις ΟΣΕ), έως τα Πλατανάκια και έως Διασταύρωση Χορτιάτη –Λεωφόρος Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη.