«Φαρ ουέστ» η Θεσσαλονίκη – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό

Συντάκτης: Share:

Από θαύμα δεν κατέληξε σε τραγωδία η αιματηρή απόπειρα ληστείας χθες το βράδυ σε κατάστημα χονδρικής που προμηθεύει περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στη Μοναστηρίου.

Στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους σπάνε με βαριοπούλα την μεγάλη γυάλινη πόρτα και εισβάλλουν οπλοφορώντας στο κατάστημα.

Κατευθείαν ανοίγουν πυρ έναντι των τριών ατόμων που βρίσκονταν στο κατάστημα, του ιδιοκτήτη, του γιου του και ενός υπαλλήλου. Από τους πυροβολισμούς οι τρεις τραυματίζονται σε κοιλιά, πλευρά και πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού βγάζει όπλο για εκφοβισμό με τους δράστες στη θέα του όπλου να τρέπονται σε φυγή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν πήραν τίποτα ως λεία αφήνοντας μάλιστα πίσω και τη μοτοσυκλέτα τους.

Στην περιοχή μόνο κατάστημα ανοικτό ένα διανυκτερεύον φαρμακείο με τον φαρμακοποιό να ακούει τους πυροβολισμούς και να δίνει πολύτιμες πρώτες βοήθειες στους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

«Άγιο» είχε ένας τέταρτος υπάλληλος του καταστήματος ο οποίος είχε αποχωρήσει δέκα λεπτά νωρίτερα καθώς είχαν ήδη τελειώσει.

Πηγή: thessnews.gr

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up