Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους ανήλικους χούλιγκαν που χτύπησαν 15χρονο

Συντάκτης: Share:

Οι Αστυνομικές Αρχές κατάφεραν και ταυτοποίησαν και τους οκτώ ανήλικους χούλιγκαν που ξυλοκόπησαν έναν 15χρονο, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.:

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά Έλληνες κι έναν Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες.