Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη στελέχη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών

Συντάκτης: Share:
Κρήτη: Επεισοδιακή καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού-Εκανε σε όλη τη διαδρομή χειρονομίες στους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ηγετικό στέλεχος καθώς και ένα μέλος σπείρας κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Πρόκειται για 25χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων, αλλά και 21χρονου αλλοδαπού συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, ο ένας 25χρονος εντοπίστηκε στο ΚΤΕΛ Μακεδονία και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνα του ταξιδιωτικού του σάκου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 5 κιλά και 83 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε (10) δέματα και
• κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για την υπόθεση, αργότερα την ίδια ημέρα, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε και συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε οικία της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Scroll Up