Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού: Από 10 ευρώ οι αρχικές τιμές

Συντάκτης: Share:

Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν από την Δευτέρα τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 μέχρι τις 7 Ιουλίου. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ, το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ.
Η «επίσημη αγαπημένη», που θα διεκδικήσει την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008, θα παίξει στις 3/7 με τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 4/7 με την Αίγυπτο. Στις 5/7 δεν θα γίνουν αγώνες, στις 6/7 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 7/7 ο τελικός.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι (2-7/7) το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά. Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει μέσω αυτού την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δουν από κοντά σημαντικές αναμετρήσεις και μεγάλους αστέρες και άλλων χωρών.
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Τουρνουά και το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ!
Το πρώτο μεγάλο ραντεβού, λοιπόν, έρχεται σε λίγες μέρες ηλεκτρονικά, ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μεταξύ των οποίων και τα Court Seats και τα VIP.