Το «ευχαριστώ» του Φατίχ Τερίμ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μου άφησε μια πολύ καλή ομάδα – Του εύχομαι τα καλύτερα»

Συντάκτης: Share:

Το δικό του «ευχαριστώ» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλησε να πει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τους από τον Παναθηναϊκό, ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ.

Ο πολύπειρος Τούρκος προπονητής, τόνισε κατά την ομιλία του, ότι ο προκάτοχος τού, του άφησε μια πολύ καλή ομάδα και τον ευχαρίστησε για αυτό , αλλά και για τα καλά του λόγια, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του από εδώ και πέρα.

Μεταξύ άλλων, ο Τερίμ, αναφέρθηκε και στη διαφορετική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μου άφησε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως στο ποδόσφαιρο καμιά φορά πρέπει να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Τον ευχαριστώ και για τα λόγια που είπε για μένα, του εύχομαι τα καλύτερα. Ο στόχος είναι να το πάμε πιο πέρα, να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει αυτό. Θέλω πολύ να ακούσω τη μουσική του Champions League στο γήπεδό μας.

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και φιλοσοφία στο παιχνίδι. Δεν είναι και το πιο εύκολο να αλλάξουμε σε μικρό χρονικό διάστημα τον τρόπο που παίζαμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Και έχουμε πολύ σύντομα αγώνες. Έχω μια φιλοσοφία ότι αν είσαι σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις στόχο όλα τα Κύπελλα που υπάρχουν. Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά πρέπει να στοχεύεις σε όλα τα Κύπελλα. Θα προσπαθήσω να περάσω τη φιλοσοφία μου στην ομάδα, με πιο γρήγορο ρυθμό και πρέσινγκ, να έχουμε τον έλεγχο και να κάνουμε πιο πολλές πάσες, να είμαστε επιθετικοί».