Το κοινό μήνυμα του ΠΑΟΚ για το μνημόσυνο των Τεμπών: «Αδέρφια ζείτε…» (pic)

Συντάκτης: Share:

 

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

24 χρόνια μετά από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα κι η μνήμη όλο και δυναμώνει. Στις 4 Οκτωβρίου του 1999 έξι παιδιά πλήρωσαν με τη ζωή τους την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Από τότε μας οδηγούν σε κάθε μας βήμα…

Όπως κάθε χρόνο η ασπρόμαυρη οικογένεια ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου και του Κυριάκου.

Γιώργος Σαββίδης, οι Λύρατζης , Βρακάς και Τζίμας , εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας βρέθηκαν στο μνημείο.

Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Πέρασαν 24 χρόνια, αλλά κανείς δεν ξεχνά τα αδικοχαμένα αετόπουλα!

Το ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τέμπη, θα κρατά πάντα ζωντανή τη μνήμη τους!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!

Το μήνυμα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, το πρωί της 1ης Οκτωβρίου 2023, το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Παρόντες εκπρόσωποι από όλη την Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Οπαδοί, διοικητικά στελέχη, αθλητές ήταν εκεί για να αποδώσουν τιμές στα έξι αετόπουλα, τα οποία πρόσφεραν και τη ζωή τους για το Δικέφαλο Αετό, τα ασπρόμαυρα χρώματα και τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι δια λογαριασμό του Σωματείου.

Το σύνθημα «αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», αμέσως μετά το μνημόσυνο δόνησε για άλλη μια φορά την κοιλάδα των Τεμπών και θα τη δονεί για πάντα, όσο υπάρχει έστω κι ένας ΠΑΟΚτσης πάνω σε αυτή τη γη.

Ιερό καθήκον όλων μας η μνήμη τους να μείνει άσβεστη στον αιώνα των αιώνων…