Το Μπριζ φοράει… ασπρόμαυρα!

Συντάκτης: Share:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ, μια πόλη που από χθες κιόλας έχει αρχίσει να φοράει τα… ασπρόμαυρά της.

Φίλοι των ασπρόμαυρων βρίσκονται ήδη στην πόλη, με τις… αφίξεις να κορυφώνονται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αφού αναμένεται να φτάσουν στο Μπριζ και οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις γύρω περιοχές, ταξιδεύοντας οδικώς ή ακόμη και αεροπορικώς.

Μέσα στην ημέρα η βελγική πόλη αναμένεται να είναι… φουλ στο ασπρόμαυρο, με τους φίλους της ελληνικής ομάδας να δίνουν τον δικό τους τόνο και χρώμα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Φυσικά, τα εισιτήρια που είναι στη διάθεση του ΠΑΟΚ μοιάζουν με μαγικά χαρτάκια.

Σχετικά με τις οδηγίες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, το meeting point θα είναι το Eiermarkt (8000 Brugge, Βέλγιο).

Από το meeting point θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και θα τους επιστρέψουν εκεί μετά το τέλος του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι θα φτάσουν με τα προσωπικά τους οχήματα στην πόλη, θα πρέπει να τα παρκάρουν στο κέντρο της πόλης, είτε στον σταθμό είτε στο υπόγειο parking Z’t Zand και να μεταβούν στο meeting point για να αναχωρήσουν από εκεί για το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης στο γήπεδο.