To retweet του Γκούτι που «άναψε» φωτιές (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες, πιο γνωστός σε όλους ως Γκούτι είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη.

Από το ταξίδι του Άγγελου Χαριστέα στην Μαδρίτη θα κριθεί εν πολλοίς το αν θα υπάρξει συνεργασία ή όχι. Ο 42χρονος προπονητής (όπως και ο Ιέρο) έχει ενημερωθεί για το πρότζεκτ του Άρη από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε πρώτη φάση δείχνει αρκετά θετικός. Εξ ου και το ταξίδι του Χαριστέα στην Ισπανία. Επίσης, ο Γκούτι έχει τα χέρια του και dvd με αγώνες του, οπότε είναι πλήρως ενημερωμένος και για το ρόστερ της ομάδας.

Γενικά δείχνει να είναι αρκετά «ζεστός» στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και μάλιστα μία ακόμη ενέργειά του αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Γκούτι είναι αρκετά δραστήριος στα social media. Ένας από τους ακολούθους του στο twitter έμαθε για το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του έγραψε: «Αν πας στον Άρη, πάρε με μαζί σου». Ο Γκούτι αφού πάτησε το «μου αρέσει» έκανε και retweet το «τιτίβισμα» του διαδικτυακού φίλου του, δείγμα της καλής διάθεσης που έχει για τον Άρη.