Τρομερό: Η UEFA απολογείται στους φίλους της Λίβερπουλ για το φιάσκο του περσινού τελικού… μέσω Θεοδωρίδη!

Συντάκτης: Share:

Επιστρατεύτηκε ο ισχυρός αξιωματούχος Θόδωρος Θεοδωρίδης να χρυσώσει το χάπι…

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Ελληνας παράγοντας της UEFA… απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ για τα όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό του Champions League με τη Ρεάλ στο Παρίσι!

Ο γενικός γραμματέας της διοργανώτριας αρχής είχε εκφράσει την συγγνώμη της Ομοσπονδίας στους φίλους των “reds” μετά την έκδοση της έκθεσης που είχε συνταχθεί για τα όσα έγιναν έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» και η οποία έθετε γαλλική αστυνομία και UEFA ως υπεύθυνες για το χάος που είχε προκληθεί και είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και άνθρωποι που είχαν αγοράσει εισιτήριο να μείνουν εκτός.

 

Οσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η UEFA, το Πνεύμα του Σάνκλι, η Ομοσπονδία Φιλάθλων με αναπηρία του Λίβερπουλ, η Ομοσπονδία Φιλάθλων Ποδοσφαίρου και οι Ευρωπαίοι Φίλαθλοι Ποδοσφαίρου συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Λίβερπουλ προκειμένου να έχουν μια ανοιχτή συζήτηση για τον περσινό τελικό του Champions League και τα πρόσφατα συμπεράσματα για την ανεξάρτητη έρευνα που έγινε.
Οι εκπρόσωποι των φιλάθλων εξέφρασαν τις προσδοκίες τους από την UEFA μετά την έκθεση και αναγνώρισαν την ειλικρινή απολογία του γενικού γραμματέα, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, καθώς και τη δέσμευση για εφαρμογή των προτάσεων που έγιναν για να βελτιωθεί η ασφάλεια των φιλάθλων και η εμπειρία τους σε μελλοντικούς αγώνες. Η UEFA επιβεβαίωσε επίσης ότι θα συνεχιστεί ο διάλογος με τους οργανισμούς φιλάθλων κατά την εφαρμογή των αλλαγών που θα γίνουν μετά την έκδοση της έκθεσης. Η UEFA σκοπεύει στο να ανακοίνώσει το πλάνο της πριν τις 8 Μαΐου.