Τροπολογία ή… τέλος

Συντάκτης: Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος εξακολουθεί να επιμένει ότι η μόνη περίπτωση να εγκαταλείψει το πείσμα του για επιτυχία στον Ηρακλή και να αποχωρήσει από την προσπάθεια, την οποία καταβάλλει στο “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο, είναι το να εξακολουθήσει να μένει ακάλυπτη θεσμικώς η ΠΑΕ στη βούληση των πιστωτών του Παπαθανασάκη.

Η αποκάλυψη του Στάθη Καραντώνη σχετικά με την αντίδραση του προέδρου, μόλις περιήλθε εν γνώσει της διοίκησης και νέο “πακέτο” πιστωτών του “Καναδού”, που εγείρουν απαιτήσεις, καταδεικνύει την απόγνωση την οποία βιώνει ο ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ, όσο αισθάνεται (και είναι) απροστάτευτος στο θέμα των παλαιών οφειλών.

Το “παγώνουμε τα πάντα”, που φέρεται να είπε τότε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, είναι βέβαιο ότι θα τον εκφράσει οριστικά ως θέση, αν δεν περάσει τελικά η περίφημη τροπολογία θεσμικής ασπίδας στο συγκεκριμένο θέμα.

Και σε αυτό ο Τομ Παπαδόπουλος είναι απόλυτος, όχι από εγωισμό, αλλά από προφανή και απόλυτη αδυναμία ανταπόκρισης στις εξωφρενικές απαιτήσεις, οι οποίες συσσωρεύονται διαρκώς και ασταμάτητα…