«Τσάκωσαν» καταζητούμενο στην Nικόπολη – Είχε καταδικαστεί για ληστεία, απάτη και οπλοφορία

Συντάκτης: Share:

Ένας 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στην περιοχή της Νικόπολης καθώς σε βάρος του  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις αποφάσεις.

Συγκεκριμένα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 30χρονος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 15 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας, απάτης με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση και παράνομης οπλοφορίας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ο 30χρονος δε συμμορφώθηκε με τις εντολές των αστυνομικών.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεσημβρινές ώρες χθες  περιοχή των Συκεών, 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας – Έβρου, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Πηγή: Thessnews.gr