Σεμπαστιάν Αλέ: Προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του

Συντάκτης: Share:

Ο Σεμπαστιάν Αλέ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση σχεδόν τρεις μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Τη δική του μάχη για την επιστροφή στα γήπεδα δίνει ο Σεμπαστιάν Αλέ. Το ημερολόγιο έδειχνε 18 Ιουλίου 2022, όταν η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε πως το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα από τον Άγιαξ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

Ο 28χρονος επιθετικός συνεχίζει τη θεραπεία του με στόχο να επιστρέψει στα γήπεδα και την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά από καιρό.

Αυτή όμως δεν συνέβη με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά με εκείνη του Άγιαξ. Ο Σεμπαστιάν Αλέ βρίσκεται στην Ολλανδία όπου και κάνει τις θεραπείες του και έτσι ζήτησε από τον Αίαντα να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του.

Φυσικά, το αίτημά του έγινε άμεσα αποδεκτό και έτσι την Τρίτη πάτησε ξανά χορτάρι. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Άλφρεντ Σρόιντερ.

“Μας ζήτησε αν μπορούσε να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας διότι πραγματοποιεί την αποκατάστασή του εδώ. Είναι φυσικά υπέροχο που μπορεί και είναι μαζί μας για λίγο. Έκανε προπόνηση σε διαφορετικό γήπεδο για να βοηθηθεί στην αποθεραπεία του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Άγιαξ.