Τσέφεριν για Πέρεθ: «Είναι ηλίθιος και ρατσιστής»

Συντάκτης: Share:

Η σχέση του προέδρου της UEFA με τον ομόλογό του της Ρεάλ Μαδρίτης επιδεινώθηκε το διάστημα που ο Πέρεθ πρωτοστάτησε για την δημιουργία της European Super League.

Ισπανικη΄σελίδα αποκαλύπτει έναν διάλογο που είχε ο Τσέφεριν με τον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Ο Φλορεντίνο (Πέρεθ), ο (Ζοσέπ Μαρία) Μπαρτομέου (σ.σ. πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα) και εγώ προσπαθούσαμε να βρούμε υποψήφιο απέναντι στον Τέμπας, αλλά νομίζω ότι τώρα ο Φλορεντίνο είναι εναντίον μου. Αλλά θα συνεχίσω. Η θέση της UEFA είναι η έντιμη» έλεγε τότε ο Ισπανός παράγοντας.

«Είμαστε δυνατοί. Αν θέλεις, μπορώ να μιλήσω με τον Φλορεντίνο», απάντησε ο Τσέφεριν στον Ρουμπιάλες στο μήνυμα.

Ο Ρουμπιάλες, από τη μεριά του, επέμεινε στην ανάγκη να ηρεμήσει η κατάσταση: «Αν στην Ισπανία έχω απέναντί μου τον Τέμπας και τον Φλορεντίνο, θα μου είναι αδύνατο».

«Είμαι και περήφανος, μην το ξεχνάτε. Δεν θέλω να μιλήσω μαζί του. Θα το έκανα μόνο για σένα. Είναι ηλίθιος και ρατσιστής! Μην ηρεμείς τα πράγματα για μένα, δεν το χρειάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να είσαι δυνατός», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο πρόεδρος της UEFA.