Τσόκαϊ: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

Συντάκτης: Share:

Ο Ένις Τσόκαϊ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει για όποτε του το ζητήσει ο προπονητής του και η ομάδα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την καλή του εμφάνιση κόντρα στη Λαμία μπαίνοντας ως αλλαγή: «Νιώθω πάντα έτοιμος για την ομάδα, είτε αν θα έρχομαι από τον πάγκο, είτε εάν θα βρίσκομαι στην βασική ενδεκάδα. Είμαι έτοιμος και φυσικά όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο θέλω να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου και θα κάνω τα πάντα για να πάρει η ομάδα τη νίκη στο παιχνίδι».

 

Για το εάν τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά του Παναθηναϊκού: «Nαι, νομίζω πως είναι κοντά στα χαρακτηριστικά μου, διότι κι εδώ νομίζω πως… τρέχεις και μάχεσαι συνεχώς. Όλοι χρειάζεται να το κάνουμε αυτό  και νομίζω πως ναι, αφού στα χαρακτηριστικά μου είναι το τρέξιμο και η «μάχη» μέσα στο παιχνίδι».

 

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τι άποψη έχει γι αυτόν: «Νομίζω πως ο Άρης είναι η επόμενη ομάδα που πρέπει να νικήσουμε. Όπως είδαμε και με τις άλλες ομάδες, πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το 100% στο γήπεδο όπως το κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Είμαι σίγουρος πως αν το κάνουμε αυτό, θα κερδίσουμε το ματς».