Τζαβέλλας: «H αγαπημένη μου κάρτα ήταν πάντα ο Μπορέλι – Ήταν ΠΡΑΣΙΝΗ, όπως κι εγώ»-VIDEO

Συντάκτης: Share:

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που είχε από μικρός στα «χαρτάκια» της Panini, αλλά και για την αδυναμία του στον Χουάν Χοσέ Μπορέλι του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη στα αυτοκόλλητα panini, την αγαπημένη του κάρτα όταν ήταν μικρός, αλλά και τον παίκτη που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε 1vs1, διαλέγοντας τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πότε ξεκίνησε να μαζεύει:
«Πρέπει να ήμουν έξι επτά χρονών, δηλαδή 1994-1995 ή 1995-1996 εκεί».
Για το αν έχει συμπληρώσει καμία συλλογή:
«Ήμουν άρρωστος με τα χαρτάκια. Αγόραζα κάθε μέρα, ευτυχώς μου έδιναν όσα χρήματα περισσότερα μπορούσαν οι δικοί μου για να παίρνω και σχεδόν τα ολοκλήρωνα τα άλμπουμ κάθε χρόνο».

Για την πρώτη κάρτα που έτυχε:
«Όχι. Έπαιρνα πολλά μαζί. Τρελαινόμουν εκεί κι έψαχνα μέσα να βρω. Η αγαπημένη μου κάρτα ήταν πάντα ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Πράσιν, όπως κι εγώ, όπως και το δωμάτιό μου. Ναι Χότα-Χότα».
Για όταν είδε τον εαυτό του σε χαρτάκι:
«Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν ποτέ των μεγάλων συγκινήσεων με μένα. Δεν μπορώ να το θυμηθώ. Θυμάμαι μόνο ότι πιο πολύ αυτό το έβλεπα ως τόσο μεγάλο, τα χαρτάκια, τους ποδοσφαιριστές κι αυτά, όταν ήμουν παιδί, όταν άρχισα να παίζω εγώ. Ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα και λυπάμαι που δεν ήμουν τόσο ρομαντικός».
Για τον παίκτη από τους τωρινούς που θα ήθελε σε κάρτα:
«Από τον Ατρόμητο τον Κουντέ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει εκπληκτικά στοιχεία και θα τον ήθελα πολύ».
Για τον ποιο θα προκαλούσε σε παιχνίδι 1vs1:
«Στο panini; Ένας, να’ τος! Εδώ. Φώτης Ιωαννίδης. Ξέρει αυτός».