Τζώρτζογλου: «Μόνο η ΕΠΟ σε όλο τον πλανήτη διοργανώνει τελικούς Κυπέλλου χωρίς θεατές»!

Συντάκτης: Share:

Ανάρτηση με τίτλο “Το καρναβάλι τελείωσε… οι καρνάβαλοι παρέμειναν…” με αφορμή όσα ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ μετά τη χθεσινή σύσκεψή για τον τελικό Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, σε μέσο κοινωνική δικτύωσης.

Η ανάρτηση Τζώρτζογλου έχει ως εξής:

“Το χρυσοπληρωμένο golden boy της ΕΠΟ και ο δήθεν Πρόεδρος οι δυο σκηνοθέτες και σεναριογράφοι μιας ακόμα φαρσοκωμωδίας με τίτλο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024.

(θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις και ποδοσφαιρική τραγωδία).

Νέο ρεκόρ ποδοσφαιρικής ανεπάρκειας και θεσμικής ασυνειδησίας από CEO και τον δήθεν Πρόεδρο….

Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, ένας τελικός που για όλο το πλανήτη είναι γιορτή, εσείς και αυτόν τον τελικό τον προσθέσατε στην “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” των τελικών του κυπέλλου Ελλάδος….

Υπάρχει άραγε άλλη χώρα, άλλη ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον πλανήτη, η οποία να έχει διοργανώσει τα 5 τελευταία χρόνια, τους τέσσερις από τους πέντε τελικούς κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, όπως η ΕΠΟ;

Καταλήξατε και αποφασίσατε στην χθεσινή θλιβερή διαδικασία (τραγέλαφο) ότι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος στις 18 Μαΐου του 2024 θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κεκλεισμένων των θυρών…

Συνεχίζεται να προκαλείτε την νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων…

Είστε μία ανεξάντλητη γεννήτρια παραγωγής οργής, θυμού, θλίψης δυσφορίας και αγανάκτησης για τον Έλληνα φίλαθλο..

Είναι επιτακτική ανάγκη να τερματιστεί το κλίμα παθητικότητας, ανοχής και μοιρολατρικής αποδοχής της πορείας εκτροχιασμού του ποδοσφαίρου μας..

Ας ελπίσουμε ίσως κάτι να αλλάξει… σε δυο μήνες και κάτι μας αποχαιρετούν…

Εκλογές ΕΠΣ τον Ιούνιο…
.
Την ελπίδα την φτιάχνεις με όση απελπισία σου έχει απομείνει..

Υ.Γ..Στις αρχές Μαρτίου διάβασα μία δήλωση του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση: «Ξεκίνησε μία νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στη συντονισμένη προσπάθεια που κάνουμε Πολιτεία και ΠΑΕ για την αναβάθμιση του προϊόντος και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα»”.