Χαντιτάγκι:  «Απαράδεκτη εμφάνιση και κακή διαιτησία»

Συντάκτης: Share:

Την ήττα του ΑΟΚ από τον Πιερικό σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξ Χαντιτάγκι.Την ήττα του ΑΟΚ από τον Πιερικό σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξ Χαντιτάγκι. Ο ισχυρός άνδρας των αργοναυτών αναγνώρισε την κάτω των προσδοκιών εμφάνιση της ομάδας ωστόσο έκανε για ακόμη μια φορά στη διαιτησία, την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη και άδικη».

 

Αναλυτικά τονίζει:

«Η απαράδεκτη και άδικη διαιτησία, που τροφοδοτείται από την ελληνική μαφία του ποδοσφαίρου είναι πέρα για πέρα πιστευτή. Ακυρωθέντα γκολ και πάλι, και πάλι πέναλτι που δε μας δίνονται, μεταξύ πολλών άλλων. Αυτό είναι πέρα για πέρα γελοίο και αποτελεί μαύρο σημείο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

 

Απογοητεύτηκα και ντράπηκα με την προσπάθεια και το παιχνίδι της ομάδας μας! Αν θέλουμε να μείνουμε στο SL2, πρέπει να παίξουμε με περισσότερη καρδιά, πάθος και πείνα. Η σημερινή προσπάθεια ήταν απαράδεκτη! Ξέρω ότι το να είσαι μάρτυρας και να είσαι μέρος αυτών των αγώνων, με τέτοια κακή διαιτησία μπορεί να είναι αποθαρρυντικό, αλλά ξέρω ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε τώρα!

 

Στους εξαιρετικούς οπαδούς και υποστηρικτές της Καβάλας που εμφανίστηκαν κατά χιλιάδες σήμερα, σας ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξη σας. Οι σημερινές προσπάθειες και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτό που σας άξιζε!»