«Μισός» θα ταξιδέψει για το πρώτο ματς με την Βίκινγκουρ ο Παναθηναϊκός, καθώς εκτός αποστολής έμειναν και Ντραγκόφσκι-Ουναϊ, πέρα από τους Γεντβάι, Πελίστρι, Βαγιαννίδη, Αράο.
Συγκεκριμένα, ο Ντραγκόφσκι έκανε μόνο γυμναστήριο λόγω του προβλήματος στη μέση που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός και κόντρα στον Άρη. Ο Ουναϊ απ’ την άλλη, έκανε θεραπεία λόγω αιματώματος στην ποδοκνημική και δε θα ταξιδέψει στη Φινλανδία.
Όπως ήταν γνωστό, εκτός έμειναν οι Αράο, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Πελίστρι, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς έξι ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (12/2) για το Ελσίνκι, αποτελείται από τους:
Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπη, Νταμπίζα, Φικάι, Μπρέγκου.
- Tags: Παναθηναϊκός