Ζέρβας για Νέα Τούμπα: «Άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση ενός μεγάλου project»

Συντάκτης: Share:

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε αναφορικά με τη δημοσίευση σε ΦΕΚ του Προεδρικού Διατάγματος για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» μπορούν πλέον να αποκτήσουν μια έδρα αντάξια της ιστορίας τους.

Ο κ.Ζέρβας σε δήλωσή του στάθηκε επίσης στο ότι είναι μια εξέλιξη που είναι θετική τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε λόγο για ένα μεγάλο project που θα αλλάξει την περιοχή.

 

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται με τη δημοσίευση σε ΦΕΚ του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα. Αφήνουμε οριστικά πίσω μας ζητήματα θεσμικά, διαδικαστικά και μπαίνουμε τώρα πια στην ουσία. Εξέλιξη πολύ θετική, που ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός μεγάλου project που θα αλλάξει ολόκληρη την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει μια έδρα αντάξια του μεγέθους, της ιστορίας και της δυναμικής του και συγχρόνως η περιοχή της Τούμπας νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, περισσότερο πράσινο, θέσεις στάθμευσης και ένα αστικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η σημερινή επιτυχία αποδεικνύει ότι, όταν η πόλη ομονοεί, όταν ενωμένη διεκδικεί, όταν όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο, τότε έρχονται καλά αποτελέσματα. Και βέβαια αυτό δεν αφορά μόνον τον ΠΑΟΚ και τη Νέα Τούμπα, αλλά όλες τις ομάδες της πόλης, που πρέπει να αποκτήσουν τις αθλητικές υποδομές που τους αξίζουν.

Σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης ήταν και παραμένει πάντοτε δίπλα τους, γιατί οι επιτυχίες των ομάδων μας είναι και επιτυχίες της πόλης».