Ζέρβας: «Ιστορική μέρα για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη»

Συντάκτης: Share:

Για την εξέλιξη σχετικά με την Νέα Τούμπα μετά την απόφαση του Στε που έκρινε ως νόμιμο το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνει νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, ανοίγει ο δρόμος για μια μεγάλη παρέμβαση, που πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα έχει σαφή κοινωνική και αναπτυξιακή διάσταση για την ευρύτερη περιοχή.» σημείωσε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την προοπτική ενός υπερσύγχρονου γηπέδου, που θα στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του -ενός γηπέδου αντάξιου του μεγέθους του- και η Θεσσαλονίκη την ευκαιρία μιας σύγχρονης ανάπλασης σε μεγάλη κλίμακα, με τη δημιουργία υπόγειων θέσεων στάθμευσης, με περισσότερο πράσινο, με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δώσουν αναπτυξιακό τόνο στην ευρύτερη περιοχή».

 

Τέλος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεσμεύτηκε προσωπικά να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο της «Νέας Τούμπας»:

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή λειτούργησε ως επισπεύδουσα δύναμη κι ενήργησε τάχιστα σε όλα τα στάδια. Δεσμεύομαι προσωπικά να πράξουμε ό,τι μας αναλογεί, για να πάρει σάρκα και οστά αυτό το μεγάλο project. Η συνεχής αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Θεσσαλονίκης είναι αναγκαία. Θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουν όλες οι ομάδες της πόλης μας αθλητικές εγκαταστάσεις που να τους αξίζουν και οι Θεσσαλονικείς ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον που θα αναβαθμίζει την καθημερινότητά τους».