Σε δύσκολη θέση, αλλά όχι καταδικασμένος

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Προφανώς και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση και επιχειρήματα για να υποστηρίξουμε ότι ο Άρης έβαλε δύσκολα στον εαυτό του.

Θα χρειαστεί μία αγωνιστική υπέρβαση για να μπορέσει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έπειτα από την ήττα με 2-0 στο Ισραήλ. Μπορεί να τα καταφέρει; Μπορεί, αρκεί το βράδυ της Πέμπτης να δούμε τον… κανονικό Άρη, διότι αυτός που εμφανίστηκε στο «Μπλούμφιλντ» δεν ήταν.

Απαραίτητη υποσημείωση, το ματς της Πέμπτης θα γίνει σε τελείως διαφορετικές συνθήκες. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου εδώ και μέρες… μυρίζει sold out. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, αλλά ένα γήπεδο-καμίνι, συνήθως, δίνει ώθηση, κίνητρο και… φτερά όπως λέει και μια γνωστή διαφήμιση.

Σαφώς και υπάρχει προβληματισμός, όχι μόνο γιατί δεν βγήκε το αγωνιστικό πλάνο, αλλά και διότι παίκτες κομβικής σημασίας δεν… τράβηξαν. Η λογική λέει ότι ο Χερμάν Μπούργος θα το… αλλάξει, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά μπορεί και σε σχηματισμό. Γαρθία και Πάλμα έδειξαν όσο έπαιξαν στο Τελ Αβίβ ότι είναι απαραίτητοι.

Ο Άρης άλλες δύο φορές (Μόλντε, Αστάνα) βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έφερε την κατάσταση στα μέτρα του, αλλά στο φινάλε κλώτσησε την καρδάρα με το νερό. Στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η συνέχεια επί της σκηνής…